Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Nistelrode

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Wij zijn van mening dat kinderen het beste af zijn in een gezinssituatie. In ons gezinshuis krijgen kinderen de ruimte om op te groeien binnen de warmte, veiligheid en geborgenheid van een gezin.

Woning

Omschrijving

​Driestroomhuis Nistelrode staat aan de rand van natuurgebied de Maashorst in Nistelrode, een dorp in de gemeente Bernheze. Bernheze is een groene gemeente waarin veel aandacht is voor landschappelijk en stedelijk groen. Ons huis heeft negen slaapkamers en ieder kind heeft dan ook een eigen ruime kamer. In de grote speelkamer staat voldoende speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en een grote tafel waar we heerlijk kunnen knutselen of een spelletje kunnen doen. Verder hebben we een gezellig zitkamer en een grote woonkeuken waar we na schooltijd even kletsen over je dag en waar we met zijn allen eten.
Achter het huis ligt een grote tuin met trampoline, een zwembad, een voetbalgoal, leuke plekjes om te zitten, een spelletjeshoek, een groot grasveld, vijvers, en een overdekt terras met een grote eettafel zodat we, wanneer het weer het toelaat, lekker buiten kunnen eten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Wij zijn Pieter en Caroline van den Akker en samen hebben wij twee kinderen. Onze zoon en dochter wonen allebei niet meer thuis, maar zoeken nog regelmatig de warmte van ons gezin op. Aan dieren geen gebrek, honden Amy en Suus zijn voor vele kinderen al fijne vriendinnen gebleken. De kat Ollie is een echt baasje, maar vind het fijn om te knuffelen. Ook hebben wij in de tuin een mooi hok voor de cavia’s en scharrelen er wat kippetjes rond de omheinde vijver.

In november 2000 kwam het eerste pleegkind tijdelijk in ons gezin wonen. Inmiddels hebben we ruime ervaring met de opvang en verzorging van pleegkinderen. In al deze jaren hebben we vele kinderen, hetzij voor korte tijd hetzij voor langere tijd, een veilig en warm thuis mogen geven. Op dit moment wonen er 7 kinderen bij ons die de warmte van een gewoon gezin kunnen ervaren.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

​Wij zijn van mening dat kinderen het beste af zijn in een gezinssituatie. In ons gezinshuis krijgen kinderen de ruimte om op te groeien binnen de warmte, veiligheid en geborgenheid van een gezin. Door met elkaar te spelen, eten, lachen, huilen, knuffelen en te kijken naar de andere kinderen binnen ons gezin, leren kinderen voortdurend van elkaar en ervaren zij de ‘nestwarmte’ van een gezinsleven.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.