Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Puur

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Als gezinsouder zorgen we ervoor dat de kinderen zich met de juiste begeleiding en aandacht optimaal kunnen ontwikkelen. Dat doen we puur vanuit ons hart, omdat wij ieder kind een fijne en mooie toekomst gunnen.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Een gezinshuis waarin het leven van alle dag centraal staat. Vanuit een veilige basis en een vertrouwde omgeving geven wij de kinderen die bij ons wonen de ruimte om zich in alle rust te ontwikkelen. Met structuur, duidelijkheid en aanvullende therapieën leren zij dat ze zelf keuzes kunnen én mogen maken. Dat hun mening van belang is. Om voor een veilige basis te zorgen werken we samen met ouders en familieleden van het kind. We werken ook samen met school de kerk, sport en muziekverenigingen en ons sociale en professionele netwerk.

Binnen het gezinshuis heeft elk kind of jongere een eigen zorgplan. Wanneer een kind bij ons komt wonen, stellen we samen met de gedragsdeskundige een hulpverleningsplan op. Met de juiste begeleiding en behandeling helpen wij vervolgens de kinderen om deze doelen te halen. Dat doen we in samenwerking met therapeuten en specialisten en diverse methodieken.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

​Bij Gezinshuis Puur bieden wij, Marc en Inge, kinderen en jongeren die om verschillende redenen niet kunnen opgroeien bij hun eigen ouders, een veilig thuis. We hebben beiden een opleiding en ervaring in de zorg. Als gezinsouder zorgen we ervoor dat de kinderen zich met de juiste begeleiding en aandacht optimaal kunnen ontwikkelen. Dat doen we puur vanuit ons hart, omdat wij ieder kind een fijne en mooie toekomst gunnen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.