Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Samen Bijzonder

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

In Driestroomhuis "Samen Bijzonder" wordt 7 dagen in de week, 24 uur per dag zorg aangeboden. Samen met ons gezin streven wij er naar een zo’n fijn, prettig en gezellig thuis mogelijk aan te bieden, met structuur en regelmaat voor onze bewoners.

Woning

Omschrijving

Samen wonen en leven in een groep is natuurlijk erg bijzonder. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen organiseren wij verschillende thema- avonden en uitstapjes. Wij stimuleren het helpen in het huishouden, samen koken en eten. Elkaar helpen staat hierbij centraal. De bewoners leren dat niet altijd het individu voorop staat, maar dat samenwerken ook belangrijk is. Centraal punt hierin is dat bewoners zich prettig voelen en kunnen blijven ontwikkelen op alle ontwikkelingsgebieden. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zoveel mogelijk aan de samenleving deelnemen d.m.v. de dagbesteding en vrije tijd. Zeker in de gemeente Gennep zijn hier veel mogelijkheden voor zoals zwemmen, paardrijden, werken op een zorgboerderij.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​In Driestroomhuis "Samen Bijzonder" wonen jongeren ( vanaf 18 jaar ) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het is een gemêleerde groep met verschillende niveaus zelfstandigheid en zelfredzaamheid ( ZZP 4 t/m/ ZZP 6).

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Daar waar de behoefte is verzorgen en helpen wij de bewoners bij de algemene dagelijkse levens behoefte. Wij stimuleren hierbij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid, natuurlijk afgestemd op ieders niveau.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.