Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Stellaluna

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Driestroomhuis Stellaluna richt zich op verblijf met behandeling van kinderen/ jongeren en jong volwassenen met een speciale communicatieve vraag (Doof/SH/ESM/CODA) al dan niet in combinatie met andere problematiek/ beperking.

Woning

Omschrijving

​Driestroomhuis Stellaluna heeft zich vanuit Noord-Holland gevestigd in Noord-Nederland (Drenthe randje Groningen) omdat daar voor onze kinderen/ jongeren goed onderwijs aanwezig is. Groningen heeft van oudsher een rijke Dovencultuur.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Omschrijving

​​Driestroomhuis Stellaluna richt zich op verblijf met behandeling van kinderen/ jongeren en jong volwassenen met een speciale communicatieve vraag (Doof/SH/ESM/CODA) al dan niet in combinatie met andere problematiek/ beperking. In het Driestroomhuis wordt visueel gecommuniceerd (NGt/NmG/TC) op een niveau aangepast aan kind/ jongere en mogelijkheden. Driestroomhuis Stellaluna maakt daarbij tevens gebruik van kennis en kunde van expertorganisaties op diverse gebieden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.