Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis 't Klopt

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Binnen onze zorgonderneming staat het woord thuis centraal. Een thuis voor mensen met een beperking, waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Ons huis is gelegen in het bos in Doorn, in het huis deel je als in een gezin alle gemeenschappelijke ruimten. Je hebt de beschikking over een ruime zit/slaapkamer met warm en koud stromend water.
Als je bij ons woont heb je een huurovereenkomst en ben je ingeschreven op ons woonadres. Daarnaast betaal je een vast weekbedrag voor maaltijden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen onze zorgonderneming staat het woord thuis centraal. Een thuis voor mensen met een beperking, waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Waar er gekeken wordt naar de jongere als mens met zijn of haar mogelijkheden. Voor iedere jongere zal een ondersteuningsplan met daarin individuele doelen en werkpunten evenals afspraken zijn die door middel van gerichte rapportage en evaluaties worden gevolgd. Doelen en werkpunten zullen vervolgens behaald worden, overgaan naar de basiszorg of worden aangepast. De communicatie met de belangrijke ander of (wettelijke) vertegenwoordigers (ouders, familieleden of anders) staat bij ons hoog in het vaandel om zo met elkaar een zo optimaal mogelijk klimaat te creëren voor een ieder.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

​Wij werken met twee methodieken, te weten de “Gentle Teaching” volgens McGee en de “Zelfcontrolebenadering” van Jacques Heijkoop.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.