Wonen zonder beperking

Driestroomhuis 't Klopt

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Gezinshuis ’t Klopt, 18+ wonen LVB in Doorn. Naast ons gezinshuis hebben wij ook een kleinschalige dagbesteding. Op onze website bevind zich uitgebreide informatie over het gezinshuis en dagbesteding.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Ons huis is gelegen in het bos in Doorn, in het huis deel je als in een gezin alle gemeenschappelijke ruimten. Je hebt de beschikking over een ruime zit/slaapkamer met warm en koud stromend water.
Als je bij ons woont heb je een huurovereenkomst en ben je ingeschreven op ons woonadres. Daarnaast betaal je een vast weekbedrag voor maaltijden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

In ons gezinshuis wonen volwassen mensen 18+ met een licht verstandelijke beperking en de daarbij horende problematiek. Ons huis is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, verslaving, of agressie. De indicatie welke je moet hebben om bij ons te wonen is een WLZ indicatie zzp4 of hoger. In ons gezinshuis wonen momenteel enkel mannen 18+. Iedereen is mobiel en heeft werk of dagbesteding (minimaal 4 dagen per week).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

begeleiding is 24/7 aanwezig in het gezinshuis om nabijheid te continueren en te borgen.
er wordt geen lichamelijke verzorging geboden.
in het gezinshuis wordt geen behandeling geboden, indien je dit nodig hebt ben je hier zelf verantwoordelijk voor en wordt dit extern geboden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.