Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Zorgmaat de Slinge

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Bij Zorgmaat de Slinge zijn wij er van overtuigd dat ieder individu kernkwaliteiten bezit, die met de juiste hulp naar boven gebracht kunnen worden. Wij willen daarom de zorg verbeteren! Wij geloven dat met persoonlijke hulp op maat iedereen verder kan komen.

Woning

Omschrijving

​​Samen met maximaal 7 andere jeugdigen woon je bij ons met ieder zijn eigen studio. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes om met andere jeugdigen te ontspannen en hebben een grote tuin. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig voor ondersteuning.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Wij werken hierbij aan de behoefte van de cliënt en om die reden vragen wij de cliënt mee te denken over zijn of haar hulpverleningstraject. Hiermee stimuleren wij het behoud van eigen regie. Want hulp, hoe goed deze ook is, werkt alleen als de cliënt dat echt zelf wilt. Alleen dan kunnen we doen waar we goed in zijn en zorgen we dat de cliënt zo snel en zo sterk mogelijk weer aan het roer van zijn of haar leven staat.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Omschrijving

Bij Zorgmaat de Slinge vinden jeugdigen een veilige omgeving waarin ze tot rust komen en aan hun ontwikkeling kunnen werken. Zo leren de jeugdigen hun valkuilen herkennen, accepteren en het hoofd te bieden. Maar ze worden ook weerbaarder en krijgen zelfvertrouwen. Ze leren om hulp te vragen en gaan inzien dat ze de moeite waard zijn. Wij werken daarbij met begeleidingstrajecten en zorgen voor de kaders en handvatten, de jeugdigen moeten daar uiteindelijk zelf mee aan de slag gaan. Uitgangspunt is dat de jeugdige zo snel mogelijk zo zelfstandig mogelijk veilig kan deelnemen aan de maatschappij. Op het moment dat de jeugdige zich heeft ontwikkeld om zonder 24-uurs zorg verder te kunnen, bieden wij indien gewenst een ambulante na-zorgtraject in een woning waar de jeugdige dan zelfstandig gaat wonen. Het versterken van zelfregie, zelfredzaamheid en participatie staat in alle trajecten voorop.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.