Wonen zonder beperking

Eline Verestraat

Terug naar overzicht

De locatie is geschikt voor 13 mensen met een VG beperking. De leeftijd is vanaf 18+. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. De cliënten gaan overdag naar hun werk of dagbesteding. De cliënten reizen met een taxibusje, openbaar vervoer, fiets of scooter.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het gaat om een locatie die bestaat uit 2 blokken van woningen in één straat. Per blok zijn er 3 portieken en elk portiek heeft 2 á 3 appartementen met elk een eigen voordeur. Tevens heeft elk portiek ook nog een voordeur.
Per blok is er een gezamenlijke ruimte met keuken.
Op 5 minuten loopafstand ligt er een groot winkelcentrum en het bus vervoer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft een eigen woonkamer met een kitchenette, een slaapkamer, wc en aparte douche. Een enkele appartement heeft nog een extra kamertje.
Elk portiek heeft aan de achterkant een patio die per blok met elkaar verbonden is. Tevens staat er op elke patio een gezamenlijke schuur.

Situering in wijk

Meer informatie volgt.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

De locatie is geschikt voor 13 mensen met een VG beperking. De leeftijd is vanaf 18+. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.
De cliënten gaan overdag naar hun werk of dagbesteding. De cliënten reizen met een taxibusje, openbaar vervoer, fiets of scooter.

Om gezamenlijk een huishouden te organiseren is (helpen) met koken en corvee taken mogelijk.
Cliënten kunnen deelnemen aan de gezamenlijke maaltijden en koffie/thee momenten. Zelf koken of de maaltijd nuttigen op hun eigen appartement is mogelijk.
’s Avonds en in het weekend kan men gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte tot 21.00 uur met elkaar gezellig praten of een spelletje doen. (Darten, wii, enz..)

Geschikt voor VG ZZP 3,4,5,6. Bij uitzondering kunnen indicaties op basis van een andere grondslag, na toestemming van het Zorgkantoor, worden omgezet in een VG pakket.

Alle cliënten lopen nog zelfstandig.
.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Op de dag 1 begeleider. ’s Avonds 1 begeleider en ’s nachts 1 slaapdienst.
Totaal bestaat het team uit 4,5 FTE verdeeld over verschillende parttime arbeidsovereenkomsten.
Begeleiders en coördinerend begeleiders hebben een pedagogische, verzorgende of verpleegkundige achtergrond. Niveau MBO3, MBO4, HBO5.
Het team bestaat in totaal uit 6 medewerkers (waarvan 1 huishoudelijke medewerker) en biedt begeleiding aan de cliënten op de Eline Vere.
Er is inzet mogelijk van gedragsdeskundigen en BOPZ arts vanuit Philadelphia. Verpleegkundige handelingen worden verricht door medewerkers van Philadelphia of door gespecialiseerde medewerker vanuit de ouderzorg of thuiszorg (bekostigd vanuit de ZZP indicatie). Gespecialiseerde verpleegkundige zorg kan alleen geschieden op afspraak en is niet 24 uur per dag aanwezig/oproepbaar.
Een aantal cliënten maken gebruik van de zelfde huisartsenpraktijk.
De apotheek is verbonden aan de locatie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.