Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Elvis Presleylaan 127

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Elvis Presleylaan 127 is een geschakelde groep met de woning op nummer 129. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op zolder twee slaapkamers en een badkamer. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners. Huiselijke sfeer In de woning bieden we groepsbegeleiding in een huiselijke sfeer en is er aandacht voor de individuele hulpvraag. In de gezellige woonkamer kan je gezellig praten met je groepsgenoten en bijvoorbeeld samen televisie kijken. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust dan trek je je terug op je kamer. Op je eigen kamer heb je de mogelijkheid om een televisie te plaatsen. Er is ook een internetaansluiting beschikbaar. De bewoners zijn licht tot matig verstandelijk beperkt en variëren in leeftijd tussen de 17 en 30 jaar. Allen hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid en gaan overdag naar school, werk of de dagbesteding. Je kan in deze woning komen wonen met een Wlz-indicatie of met een Jeugdwetbeschikking Zeeland. Woonomgeving De woning staat in de woonwijk Overzuid in Goes. Voor de woning is een parkje. De woning ligt op fietsafstand van de stad en de dagbestedingslocaties. Het treinstation en een supermarkt, drogist en bakker bevinden zich op loopafstand van de woning.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.