Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Elvis Presleylaan 127

Terug naar overzicht

Elvis Presleylaan 127 is een geschakelde groep met de woning op nummer 129.

Woning

Omschrijving

Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op zolder twee slaapkamers en een badkamer. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de woning heerst een huiselijke sfeer. In de woonkamer wordt samen tv gekeken of muziek geluisterd. Aan de eettafel wordt ’s avonds gezamenlijk gegeten en in het weekend worden er wel eens spelletjes gespeeld. De bewoners zijn licht tot matig verstandelijk beperkt en variëren in geslacht en leeftijd. Er zijn cliënten met autisme of psychische klachten. Allen hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid en ze gaan overdag naar school of de dagbesteding.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Zeven slaapkamers

Situering in wijk

De woning staat in de woonwijk Overzuid in Goes. Voor de woning is een parkje. De woning ligt op fietsafstand van de stad en de dagbestedingslocaties. Het treinstation en een supermarkt, drogist en bakker bevinden zich op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Elvis Presleylaan 127 is een geschakelde groep met de woning op nummer 129. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op zolder twee slaapkamers en een badkamer. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Structuur, ondersteuning met keuzes maken, uitbreiding sociale contacten en zelfstandigheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.