Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Elvis Presleylaan 129

Terug naar overzicht

Elvis Presleylaan 129 is een geschakelde groep met de woning op nummer 127.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Daar koken de bewoners gezamenlijk. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met bad en op zolder twee slaapkamers en een badkamer met douche. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig, die slaapt in de verbouwde garage. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners. In de woning heerst een warme en huiselijke sfeer. In de woonkamer wordt samen gegamed, tv gekeken of muziek geluisterd. Aan de eettafel wordt ’s avonds gezamenlijk gegeten en in het weekend worden er wel eens spelletjes gespeeld. De bewoners zijn licht tot matig verstandelijk beperkt en allemaal mannen in de leeftijd tot dertig jaar die worden ondersteund in hun ontwikkeling naar meer zelfstandigheid. Er zijn cliënten met autisme, ADHD, stofwisselingsziekte of diabetes. Allen hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid en ze gaan overdag naar de dagbesteding.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Huiskamer - Keuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Vijf slaapkamers

Situering in wijk

De woning staat in de woonwijk Overzuid in Goes. Voor de woning is een parkje. De woning ligt op fietsafstand van de stad en de dagbestedingslocaties. Het treinstation en een supermarkt, drogist en bakker bevinden zich op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Elvis Presleylaan 129 is een geschakelde groep met de woning op nummer 127. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, die is geschakeld met de eetkamer en een open keuken. Daar koken de bewoners gezamenlijk. Ook is er een grote tuin met een schommel, voetbalgoal en een trampoline. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met bad en op zolder twee slaapkamers en een badkamer met douche. ’s Nachts is er altijd een begeleider aanwezig, die slaapt in de verbouwde garage. De woning is niet rolstoeltoegankelijk en ook niet speciaal ingericht voor oudere bewoners.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Structuur, ondersteuning met keuzes maken, uitbreiding sociale contacten en zelfstandigheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.