Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Evertsenstraat (appartementen)

Terug naar overzicht

Wooncomplex De Henry aan de Evertsenstraat in Goes is speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Woning

Omschrijving

Als bewoner heb je een eigen appartement. Aan de voorzijde ligt een tuin en aan de achterzijde een parkeerplaats. Ieder appartement heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. De leeftijd van je medebewoners is erg verschillend en er wonen zowel mannen als vrouwen. Het appartementencomplex is nieuw; het werd oktober 2019 in gebruik genomen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

De appartementen bevinden zich middenin een woonwijk met het centrum op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Wooncomplex De Henry aan de Evertsenstraat in Goes is speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Wil en kun jij op jezelf wonen? En vind je het fijn om met gelijkgestemden te wonen? Overweeg dan zeker De Henry. Als bewoner van De Henry huur je zelf het appartement bij de woonstichting en word je daarnaast ondersteund door Eigenz. Eigenz is onderdeel van Zuidwester en biedt thuis begeleiding.

Aantal bewoners

19

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen, Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Enige, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Je woont geheel zelfstandig en huurt ook het appartement zelf bij de woonstichting en dus niet via Zuidwester. De ondersteuning die jij nodig hebt, kun je krijgen via Eigenz. Samen bekijken we wat jij nodig hebt en wenst. Bijvoorbeeld bij hulp bij het structureren en stimuleren van het huishouden, bijhouden van de administratie en het uitbreiden van je sociale netwerk. Ook als er iets aan de hand is kun je bij Eigenz terecht. In het twintigste appartement van De Henry is namelijk op bepaalde tijden een medewerker van Eigenz aanwezig.

Interesse? Kijk dan op de website van Eigenz, www.eigenz.org, voor meer informatie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.