Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Farmhuys Zorg liefde community

In het Farmhuys wonen jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme. Inwonend is een echtpaar met ruime ervaring in de SGLVG doelgroep. Dit echtpaar zorgt voor volledige continuïteit voor de bewoners in de zorg en het wonen. Met hen is er een klein team aan ondersteunde medewerkers aa...

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Het Farmhuys is een van binnen oude boerderij, deels gebouwd van authentieke bestaande materialen. Zo heeft de boerderij prachtige unieke details en heeft het een robuust interieur.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn maar liefst 4gemeenschappelijke woonruimtes: - zitkamer - kleine woonkamer - eetkamer - chill zolder Tevens zijn de keuken, toilet en badkamer gemeenschappelijk.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ruime zit- slaapkamer van circa 20 m2.

Situering in wijk

Het Farmhuys is gelegen buiten het dorp in Terheijden waar verschillende boerderijen gelegen zijn. In het dorp zijn veel voorzieningen. Het is dicht bij Breda. Het Mark kanaal loopt achter het Farmhuys. Hier zijn mooie wandelroutes.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In het Farmhuys wonen jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme. Inwonend is een echtpaar met ruime ervaring in de SGLVG doelgroep. Dit echtpaar zorgt voor volledige continuïteit voor de bewoners in de zorg en het wonen. Met hen is er een klein team aan ondersteunde medewerkers aanwezig. In het Farmhuys is er plaats voor maximaal 6 cliënten. Wij staan daarvoor en hebben inmiddels bewezen dat hierdoor er een prikkelarme omgeving wordt gerealiseerd. De begeleiding is 24/7 aanwezig.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Het Farmhuys biedt geen behandeling, maar we staan in contact met de GGZ en diverse behandelaren. Vergoeding vind dan plaats via de zorgverzekering.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.