Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Duinkerkenlaan 36 en 38 Eindhoven Beschermd Wonen Zorgokee

Terug naar overzicht

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieninge...

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Aan de duinkerkenlaan in Eindhoven heeft Zorgokee de beschikking over een dubbel pand die aan een elkaar is geschakeld via een kantoortje voor zorgomedewerkers. De duinkerkenlaan is een rustige straat in de Achtse Barrier.

Indeling gemeenschappelijk deel

2 Gemeenschappelijke ingerichte keuken, 2 gemeenschappelijke ingerichte woonkamers. 2 Gemeenschappelijke waszolders 2 beneden wc's, 2badkamers(douche0 met ieder een urinoir en een wc. Ook heeft ieder huis een hal, tuin en schuur.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft de beschikking over zijn eigen slaapkamer.

Situering in wijk

De duinkerkenlaan is een rustige straat in woonwijk de Achtse Barrier, in stadsdeel Woensel Noord, in Eindhoven Noord.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven. Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Duinkerkenlaan 36 en 38 is de enige locatie van Zorgokee waarbij er 24 uur, 7 dagen in de week aanwezigheid is van een pedagogisch medewerker.
Deze locatie zijn twee groepswoningen, waarbij ook gezamelijk wordt gegeten.
Hier kan je worden begeleid, als je een 15A07 beschikking hebt.
Eeen team van 7 begeleiders werkt op rooster basis op deze locatie.
Ieder bewoner krijgt op deze locatie een visor toegewezen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.