Wonen zonder beperking

Frankrijkstraat 84 Eindhoven Beschermd Wonen Zorgokee

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

In de Frankrijkstraat in Eindhoven heeft Zorgokee de beschikking over een sfeervolle jaren '30 woning.
De Frankrijkstraat is zeer sfeervolle rustieke en redelijk rustige straat.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gemeenschappelijke ingerichte keuken.
Gemeenschappelijke washok, hal, tuin en schuur.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft de beschikking over zijn eigen verdieping met een eigen douche en toilet. De keuken is gemeenschappelijk.

Situering in wijk

De Frankrijkstraat is zeer centraal gelegen, nabij de ring, op loopafstand van de Woenselse markt, openbaarvervoer en winkels en op fietsafstand van het stadscentrum van Eindhoven.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar
onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen.
Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven.
Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.