Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Ganzenpad 4

Terug naar overzicht

Cliënten die op het Ganzenpad wonen hebben een extra intensieve begeleidingsvraag. Zij krijgen gedurende de hele dag ondersteuning waarbij de cliënt continue een beroep doet op zijn omgeving en het functioneren nauw samengaat met de directe beschikbaarheid van de begeleiding. Door het grote ve...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Ganzenpad 4 in Terheijden is een groepswoning met een grote tuin. De woning is rolstoeltoegankelijk. De woning ligt aan de rand van het Gruijtpark tussen andere woningen van SOVAK. Clienten hebben een eigen slaap/zitkamer met daarbinnen een eigen sanitaire ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer met sanitaire ruimte

Situering in wijk

De woning ligt in de nieuwbouwwijk het Gruytpark en in de directe nabijheid van winkels, horeca, openluchtzwembad en bushalte. Breda is op fietsafstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Cliënten die op het Ganzenpad wonen hebben een extra intensieve begeleidingsvraag. Zij krijgen gedurende de hele dag ondersteuning waarbij de cliënt continue een beroep doet op zijn omgeving en het functioneren nauw samengaat met de directe beschikbaarheid van de begeleiding. Door het grote verschil in kunnen en aankunnen, is begeleiding er op gericht hier een goede balans in te vinden en overvraging te voorkomen.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.