Wonen zonder beperking

Gelrepoort is een mooie appartementencomplex met drie verdiepingen in Harderwijk. Je hebt zelf een appartement met een woonkamer met een keukentje, een slaapkamer en een badkamer.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het fijne aan de Gelrepoort? Je mag er jezelf zijn. En als je hulp nodig hebt, dan is dat er 24 uur per dag. En weet je wat ook leuk is? Harderwijk. Een heel leuk havenstadje.
We wonen met 19 mensen. Ieder woont in een eigen appartement. Daar is alles wat je nodig hebt. Een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche. En zelfs een keukentje. Er is ook ruimte voor een wasmachine en een droger. Iedereen heeft een Frans balkon. Maar je kunt ook op het grote dakterras zitten. Het uitzicht is heel mooi. Je ziet allemaal hele grote, oude bomen.
Het huis heeft drie verdiepingen. Er zijn twee grote ruimtes waar we met elkaar kunnen eten, koffiedrinken, kletsen en spelletjes doen. Of tv-kijken. Er is veel zorg mogelijk. Je krijgt dat meestal in je eigen woning.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. Hier kun je koffie drinken en ’s avonds eten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ieder appartement heeft een eigen woonkamer met een keukenblok. Je hebt een eigen slaapkamer en een badkamer.

Situering in wijk

We wonen vlakbij het centrum van Harderwijk. Het is heel groen en dichtbij het winkelcentrum Tweelingstad. In dit winkelcentrum zijn veel winkels, maar er is ook een huisarts en de apotheek. Zomers is het gezellig druk in het oude centrum van Harderwijk. Er is altijd veel te doen in de haven(s) en de boulevard. Vooral in het weekend en in de zomer is het heel gezellig.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Gelrepoort is een mooie appartementencomplex met drie verdiepingen in Harderwijk. Je hebt zelf een appartement met een woonkamer met een keukentje, een slaapkamer en een badkamer.

Aantal bewoners

19

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.