Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Gewoon Jij Zorg

Terug naar overzicht
Logo Gewoon jij

Welkom bij Gewoon Jij! Gewoon Jij is erop gericht zorg te bieden die jij nodig hebt. Welke stempel de maatschappij jou heeft gegeven, hoe je eruit ziet, het maakt bij ons niet uit. Jij verdient persoonlijke zorg, liefdevolle aandacht, leuk werk, maar ook de ruimte en rust om jezelf te blijven.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Onze zorgwoning staat in het landelijke buitengebied van Lunteren. We wonen in een ruime woonboerderij met uitzicht op de weilanden en omliggende boerderijen. Rust en natuur zijn kenmerkend voor deze plek.

Indeling gemeenschappelijk deel

In onze woning is een gezellige woon eetkeuken waar we elkaar ontmoeten tijdens de maaltijden en de koffie drink momenten. In de gezellige en huiselijke woonkamer heb je uitzicht over de weilanden en kun je heerlijk ontspannen voor de televisie of computer. In de woning is rekening gehouden met voldoende plekken waar je je terug kan trekken mocht je daar behoefte aan hebben.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner beschikt over zijn eigen slaapkamer met ruimte voor een zitje. Keuken, woonkamer en badkamer deel je met de anderen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze woning richt zich op jong volwassenen met een verstandelijke beperking die behoefte hebben aan warme persoonlijke zorg en 24 uurs begeleiding, waarbij nabijheid, zoals in een gezinssituatie, centraal staat.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Als je thuis komt na je dagbesteding/werk is er altijd iemand aanwezig met koffie of thee. Samen bespreken we dan je dag en hoe het met je is. Wij ondersteunen je bij de maaltijden, je persoonlijke verzorging, invulling van activiteiten en helpen je met het onderhouden van je sociale contacten. Ook kunnen wij je helpen bij het omgaan met emoties, gedrag en sociale vaardigheden.

Wij als zorg echtpaar zijn de vaste gezichten. Ons team van zorgverleners die ons ondersteund is klein waardoor de continuïteit gewaarborgd is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.