Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Prezzent- De Waluwe

Terug naar overzicht

De Waluwe heeft 11 appartementen en een tuin. Het ligt in de nieuwbouwwijk De Waluwe. Er is een gezellige woonkamer en een gezamenlijke keuken en tuin. Alles wat je zelf kan, doe je zelf. Heb je ergens hulp bij nodig dan kan de begeleiding je ondersteunen. Of jou helpen om iets nieuws te leren.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Waluwe heeft 11 appartementen en een tuin. Het ligt in de nieuwbouwwijk De Waluwe.
Je appartement heeft een eigen ingang, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezellige woonkamer en een gezamenlijke keuken en tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je appartement heeft een eigen ingang, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet.

Situering in wijk

Op loopafstand van een supermarkt, cafetaria en enkele andere winkels. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Zaltbommel en bij het NS station. Zaltbommel heeft gezellige winkels, terrasjes en uitgaansgelegenheden. Er is een zwembad, een bowlingbaan, sportverenigingen en nog veel meer. In de mooie omgeving kun je lekker fietsen en wandelen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

De bewoners van De Waluwe koken en eten ‘s avonds met elkaar. Ook ruimen we samen op en drinken we na het eten koffie. Elke week stellen we samen een weekmenu op. ‘s Avonds en in het weekend zijn er altijd wel activiteiten te doen. Maar natuurlijk kun je ook rustig op je eigen appartement blijven. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk of naar de dagbesteding in de buurt.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Alles wat je zelf kan, doe je zelf. Heb je ergens hulp bij nodig dan kan de begeleiding je ondersteunen. Of jou helpen om iets nieuws te leren.
De ondersteuning is van 15.00 tot 21.00 uur aanwezig. Daarbuiten kun je altijd een beroep doen op de dichtstbijzijnde 24 uurs-locatie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.