Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Babberich

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Driestroomhuis Babberich bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Babberich, midden in ons mooie dorp, maar toch ook weer buitenaf, met een totale oppervlakte van 1,5 hectare.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

​​Driestroomhuis Babberich bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Babberich, midden in ons mooie dorp, maar toch ook weer buitenaf, met een totale oppervlakte van 1,5 hectare. Achter de bestaande woonboerderij is een geheel nieuw verblijf gecreëerd in wat vroeger een danszaal was. Door middel van een corridor heeft het verblijf een directe verbinding met de woonboerderij. In het verblijf voor en van onze bewoners zijn naast een woonkamer van ruim 50 vierkante meter, 8 slaapkamers, 2 badkamers met aparte toiletten, twee buitenverblijven en een echte sport en spel ruimte! Dit allemaal op de begane grond. Aan alles is gedacht, zowel aan de indeling als de kleuren die we gebruikt hebben. De modernste technieken zijn toegepast, zodat de kinderen en jongeren een woonplek hebben die ze verdienen!

Indeling gemeenschappelijk deel

​Rondom de boerderij ligt een fraai aangelegde tuin, direct gelegen aan een grote waterpartij met vrij uitzicht tot aan de horizon. Deze schitterende woonboerderij kenmerkt zich door het hebben van veel privacy, de landelijke maar toch centrale ligging! Kortom: een plek waar we trots op zijn!

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Midden in de rustige dorpskern van Babberich.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Driestroomhuis Babberich richt zich op LVG cliënten, cliënten met een ontwikkelingsachterstand (ZML-niveau), cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum of ADHD/ADD. Ook cliënten met hechtingsproblematiek en matige gedragsproblemen kunnen we een thuis bieden. Wij bieden 7 plekken voor cliënten van 4 tot 20 jaar (bij plaatsing) met bovenstaande indicaties, in combinatie met gedragsproblematiek die om uiteenlopende redenen (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Op deze plek is voldoende ruimte om samen te wonen en te leven. Door duidelijkheid en structuur te bieden geven we de cliënten de ruimte om te “groeien”. www.driestroomhuisbabberich.nl

Aantal bewoners

7

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

In een gezinssituatie, waar met een professionele distantie planmatig aandacht besteed wordt aan specifiek opvoeden. Dit gebeurt cliëntgericht en in een gepaste samenwerking met ouders en voogd.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.