Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Bethesda

Terug naar overzicht

Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal zorg aan jongeren die niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Wij bieden jongeren een veilige en warme basis waar structuur een belangrijk onderdeel in is. We gaan met je op zoek naar je gaven en talenten, om deze uit te bouwen.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Mooie eengezinswoning in Voorthuizen

Indeling gemeenschappelijk deel

We hebben een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier zijn we veel te vinden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je krijg een eigen slaapkamer, die wij samen met je inrichten zodat jij je snel thuis voelt.

Situering in wijk

Ons gezinshuis is gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Onze woning ligt op enkele meters van een ruim speelveld.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal zorg aan jongeren die niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Wij bieden jongeren een veilige en warme basis waar structuur een belangrijk onderdeel in is. We gaan met je op zoek naar je gaven en talenten, om deze uit te bouwen. Zo leggen we een stevig fundament waar jongeren hun toekomst op kunnen bouwen. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar kunnen in het gezinshuis wonen.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij zijn Peter en Tamara Brons. Wij zijn 15 jaar getrouwd en hebben één zoon, Nathan.
Door onze jarenlange pleegzorg ervaring hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om werken met kinderen en jongeren met hechtingsproblematiek, kinderen en jongeren met een laag (sociaal) IQ en beperkingen in het autistisch spectrum.
Wij zien relatief dicht bij huis grote nood en behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Wij voelen ons betrokken bij onze medemens en specifiek bij onze doelgroep. Wij willen daarvoor iets betekenen, door jongeren een thuis te bieden.
Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan als pleegouders zijn wij Gezinshuis Bethesda gestart. Dit omdat wij geloven dat wij op deze wijze vanuit een nog professioneler kader van betekenis kunnen zijn.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.