Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Bethesda

Terug naar overzicht

Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal zorg aan jongeren die niet bij hun ouders kunnen wonen.

Woning

Omschrijving

Vrij gelegen tussen de weilanden en dichtbij de bossen staat Gezinshuis Bethesda. De locatie in Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld is uniek. Landelijk en vrij, met alle ruimte om ons heen, maar tegelijk met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals scholen en winkels.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

​Wij zijn gezinsouders Peter en Tamara en vormen samen met onze zoon Nathan het hart van gezinshuis Bethesda. Wij zijn ervan overtuigd dat het gezin een belangrijke hoeksteen vormt voor onze samenleving. Wij geloven dat kinderen die niet thuis kunnen wonen het beste af zijn in georganiseerde gezinsverbanden: een gezinshuis. We leven en werken vanuit een christelijke levensvisie, maar ook kinderen en jongeren die geen christelijke achtergrond hebben zijn meer dan welkom in ons gezinshuis.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

​Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal professionele zorg en begeleiding aan jongeren die niet bij hun ouders kunnen wonen. We bieden de rust, geborgenheid en stabiliteit om te kunnen uitvinden wie ze zijn en wat ze willen. Een veilige en warme plek.We helpen jongeren hun verleden een plaats te geven. Samen gaan we op zoek naar hun gaven en talenten en helpen ze om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. Zo leggen wij samen een stevig fundament waar jongeren hun toekomst op kunnen bouwen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.