Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Bethesda

Terug naar overzicht

Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal zorg aan jongeren die niet bij hun ouders kunnen wonen.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Gezinshuis Bethesda biedt op kleine schaal zorg aan jongeren die niet bij hun ouders kunnen wonen. Wij bieden jongeren een veilige en warme plek. We helpen jongeren hun verleden een plaats te geven. Daarnaast gaan we op zoek naar gaven en talenten en helpen deze uit te bouwen. Zo leggen wij samen een stevig fundament waar jongeren hun toekomst op kunnen bouwen. Hoewel wij leven en werken vanuit een christelijke levensvisie, zijn ook kinderen en jongeren die geen christelijke achtergrond hebben, meer dan welkom in ons gezinshuis

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij zijn er van overtuigd dat het gezin een belangrijke hoeksteen vormt voor onze samenleving. Wij geloven dat kinderen die niet thuis kunnen wonen het beste af zijn in georganiseerde gezinsverbanden: een gezinshuis. Relatief dicht bij huis zien wij grote nood en behoefte aan veiligheid en geborgenheid als gevolg van het feit dat jongeren niet thuis kunnen wonen. Wij voelen ons betrokken bij onze medemens en specifiek bij onze doelgroep. Het is ons verlangen om jongeren te helpen, te ondersteunen en richting te geven in hun leven.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.