Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Bij Cor & Frans

Terug naar overzicht

Alle kinderen hebben een fundamenteel recht om naast liefde en veiligheid datgene aangeboden te krijgen wat ze werkelijk nodig hebben om verder te komen in het leven.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

In het gezinshuis zullen wij in een liefdevolle huiselijke omgeving op een betrokken wijze verzorging bieden aan kinderen/jongeren. In de structuur die wij neerzetten is ruimte voor alle dagelijkse dingen die in een “normale gezinssituatie” ook aan de orde zijn. Wij zullen naar het individuele kind kijken en de zorg en begeleiding op zijn of haar profiel aanpassen. Deze begeleiding kan mogelijk gedelegeerd worden aan andere professionals of specialisten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Alle kinderen hebben een fundamenteel recht om naast liefde en veiligheid datgene aangeboden te krijgen wat ze werkelijk nodig hebben om verder te komen in het leven. Hoe biedt je hulp om een kind trauma’s of teleurstellingen uit het verleden een plekje te geven, zodat hij of zij in de toekomst zijn of haar eigen rugzak met persoonlijke bagage kan dragen? Wat heeft het kind aan ondersteuning nodig om het beste uit zichzelf omhoog te halen? Hoe ondersteun je een kind om vaardigheden te ontwikkelen zodat hij of zij later keuzes kan maken die tot een gelukkig leven leiden. Alle antwoorden leiden voor ons uiteindelijk tot één statement: “werkelijke betrokkenheid”

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.