Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Beleving

Terug naar overzicht

​​De Beleving is gelieerd aan Driestroom. Hierdoor kunnen wij excellente zorg bieden. Ons eigen team bestaat uit gekwalificeerde begeleiders. Samen zorgen wij ervoor dat iedere bewoner, op zijn of haar eigen tempo, zoveel mogelijk kan meedraaien in de maatschappij.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De boerderij bevindt zich midden in de prachtige natuur van Leersum vlakbij het plaatsje Overberg. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. De bosrijke omgeving, afgewisseld door de uitgestrekte weilanden, zorgt voor een ontspannen omgeving. Regelmatig brengen wij een bezoekje aan de mooie omgeving samen met de bewoners.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Bij De Beleving bieden wij zorg, woning en/of dagbesteding aan mensen met een beperking. Ons gezinshuis richt zich op jongvolwassenen met een verstandelijke beperking op autistisch spectrum en/of andere psychische problematiek en bijbehorende gedragscomponenten, passend binnen een ZZP indicatie VG (verstandelijk gehandicapt). Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL zorg), dagbesteding en persoonlijke ontwikkeling.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.