Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Schalm

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

De Schalm is een plek waar iedereen mag zijn wie die is maar waar wel rekening gehouden wordt met elkaar. Vanuit veiligheid ontstaat er ruimte om te leren." De bewoners wonen in het huis naast dat van Radboud en Verena en hun 3 kinderen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In onze prachtige woonboerderij die van alle gemakken voorzien is, hebben we plek voor 4 bewoners.

Indeling gemeenschappelijk deel

In het huis dat van alle gemakken is voorzien, heeft iedereen een ruime eigen kamer en samen delen ze een heerlijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Om de boerderij heen is er lekker veel grond, we wonen vrij aan de rand van het dorp Oosterhout. Een winkel en openbaar vervoer zijn vlakbij, je bent zo in Elst, Arnhem of Nijmegen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Schalm is een plek waar iedereen mag zijn wie die is maar waar wel rekening gehouden wordt met elkaar. Vanuit veiligheid ontstaat er ruimte om te leren." De bewoners wonen in het huis naast dat van Radboud en Verena en hun 3 kinderen. In het huis dat van alle gemakken is voorzien, heeft iedereen een ruime eigen kamer en samen delen ze een heerlijke tuin. De bewoners vinden hun “eigen huis” geweldig. Ze gaan elke dag naar een vorm van dagbesteding of werk en vullen hun vrije tijd zoveel mogelijk zelf in. Ook worden er regelmatig gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

In een huiselijke sfeer bieden we professionele begeleiding, methodische ondersteuning en structuur. Ons streven is je te te ondersteunen bij het hebben van een zo volwaardig en zelfstandig mogelijk leven. Daarnaast ondernemen we als groep graag leuke dingen met elkaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.