Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Grasboom Veenendaal (Ouderinitiatief)

Terug naar overzicht

De startleeftijd om bij ons te kunnen komen wonen is 18 jaar.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De ruime appartementen ( 52-60 m2) zijn gelegen op de vierde verdieping (bovenste etage) van het appartementencomplex “Het Erfgoed” te Veenendaal.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op dezelfde verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met een ruime keuken en zithoek, waar bewoners gezamenlijk kunnen koken en eten, spelletjes etc. te doen. Daar is ook een ruimte met een wasmachine en droger om indien gewenst gebruik van te maken. Tevens is er een administratieve ruimte voor het begeleidingsteam.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, keuken, badkamer, toilet, berging (met wasmachine aansluiting) en balkon. Op de benedenverdieping hebben de appartementen een berging (voor bijv. een fiets, e.d.)

De woonlasten (kale huur + servicekosten) van de woningen bedragen ca. € 600, - ca. € 680,- per maand (Afhankelijk van het type woning), huurtoeslag is mogelijk.

De bewoner sluit een individueel huurcontract af met Veenvesters. (met inbegrip van een koppelbeding voor Zorgafname bij Grasboom Veenendaal).

Situering in wijk

Het gebouw “Het Erfgoed” bevindt zich in de nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost vlak bij multifunctioneel gebouw “Het Kloppend Hart Huis” met daarin oa. een huisartsenpraktijk en apotheek. Er is een winkelcentrum met meerdere supermarkten zoals de Lidl en AH. Ook is er o.a. een Kruidvat en een snackbar, etc. De woning is goed bereikbaar per auto of fiets.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

De startleeftijd om bij ons te kunnen komen wonen is 18-30 jaar.

Om bij de Grasboom Veenendaal te kunnen wonen met de ondersteuning die bij je past zijn de volgende voorwaarden van belang:

  • Je hebt een diagnose Autismespectrumstoornis (ASS) zoals omschreven in DSM5.
  • Je bent minimaal 18 jaar.
  • Je hebt een normale tot hoge intelligentie

Bekijk ook de informatie op de website.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.