Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Greenleaf Zorg

Terug naar overzicht
Muurschild met logo van Greenleaf Zorg

Bij Greenleaf Zorg geloven we in het creëren van een warme en ondersteunende omgeving waarin mensen met autisme spectrum, een verstandelijke beperking zich kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In onze groepswoning is er plek voor 8 cliënten! Bij ons staat comfort centraal en we hebben ervoor gezorgd dat elke cliënt zijn eigen ruime kamer heeft, die standaard is ingericht met alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf.

Onze groepswoning beschikt over een kleine fitnessruimte, twee gezamenlijke keukens, die volledig zijn uitgerust met moderne apparatuur en alle benodigde keukengerei. Hier kunnen de cliënten hun culinaire vaardigheden tonen en gezamenlijk genieten van maaltijden.

Daarnaast zijn er ook twee gezamenlijke badkamers en toiletten, die altijd schoon en goed onderhouden zijn. Hier kunnen de cliënten zich opfrissen en klaarmaken voor de dag.

Op de benedenverdieping bevindt zich een ruimte met wasmachines, waar de cliënten hun was kunnen doen. Dit helpt bij het behouden van een nette en frisse leefomgeving.

Indeling gemeenschappelijk deel

De gezellige kleine gezamenlijke woonkamer op de benedenverdieping biedt een fijne ontmoetingsplaats voor alle bewoners. Hier kunnen ze samen ontspannen, tv kijken, spelletjes spelen of gewoon een praatje maken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke kamer is voorzien van een comfortabel bed, een ruime klerenkast om persoonlijke bezittingen op te bergen, een gezellige bank om te ontspannen, een handige ijskast om snacks en drankjes koud te houden, en een tafel met stoelen om te kunnen werken, leren of hobby's uit te voeren.

Situering in wijk

Onze groepswoning is ideaal gelegen in het hart van Sittard, waardoor het een perfecte plek is voor onze cliënten om te wonen. We bevinden ons op een steenworp afstand van het bruisende centrum van de stad Sittard.

Binnen enkele minuten lopen bereiken onze bewoners een schat aan kledingwinkels en voor de dagelijkse boodschappen zijn er supermarkten in de buurt die een breed scala aan verse producten en andere benodigdheden bieden.

Het openbaar vervoer is ook binnen handbereik, waardoor onze bewoners eenvoudig en snel door de stad kunnen reizen en kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die Sittard te bieden heeft.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Greenleaf Zorg biedt beschermd wonen aan voor personen vanaf 16 jaar met autisme spectrum en/of een verstandelijke beperking, die een WLZ-indicatie hebben. Onze zorginstelling werkt met kleinschalige teams om een persoonlijke en betrokken aanpak te waarborgen. Wij streven ernaar om een veilige en gestructureerde omgeving te bieden waar bewoners zich thuis voelen en kunnen groeien.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Beschermd wonen met 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Onze toegewijde professionals zorgen voor continue ondersteuning en staan klaar om bewoners te begeleiden bij hun dagelijkse activiteiten, persoonlijke verzorging en sociale interacties. Ze bieden een luisterend oor, stimuleren persoonlijke groei en creëren een sfeer van vertrouwen en respect.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.