Wonen zonder beperking

Haemstedehof

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

We wonen hier met 16 mensen. De meesten hebben een ruime woonslaapkamer met een wastafel. De douche en wc deel je met anderen. Drie bewoners hebben wel een eigen douche en wc. Bij ons wonen mensen tussen de 26 en 75 jaar.

De tuin van de Haemstedehof is fijn en deel je met de buren. De tuin is groen en beschut. Er staan bankjes waar het gezellig zitten is. Het is heel beschut, dus heb je weinig last van de wind. Er is ook een fijne serre. Hier kun je zitten als het wat kouder is. Zit je binnen maar zie je toch de tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

We wonen in Vlaardingen, dat is een van de groenste plaatsen van Nederland. Het is een stadje waar veel te doen is. Sommige bewoners zijn lid van clubs in de buurt.

Het huis heeft drie verdiepingen. Met de lift kun je naar boven en naar beneden. Op elke verdieping is een grote en gezellige woonkamer. Hier zitten we vaak met elkaar. Te praten of tv te kijken. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

1

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.