Wonen zonder beperking

Hangende Tuinen

Terug naar overzicht

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er zijn diverse woonvormen mogelijk van diverse grootte.

Eigen woon/slaapkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer, keuken, toilet en badkamer.
In de gezamenlijke woonkamer drinken we met zijn alle koffie en kijken we met zijn alle naar de tv of spelen spelletjes.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Er kunnen maximaal 12 clienten wonen binnen de Hangende Tuinen.

Situering in wijk

We wonen midden in een wijk van Haarlem. Vlakbij zijn een winkelcentrum en een park.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is begeleiding aanwezig van 15.30 uur tot de volgende dag 09.30 uur. Overdag zijn alle bewoners naar hun werk of dagbesteding.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.