Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 15

Terug naar overzicht

Een leefgroep met voornamelijk cliënten op middelbare leeftijd. De meeste cliënten hebben een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Haringvliet 15 is een moderne ruime woning voor de ouder wordende cliënt. Het is een woning met veel lichtinval en aan de achterzijde ligt een tuin met terras. De woonkamer, keuken en aangepaste badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning beschikt over een room-to-room plafondlift, twee aangepaste gekoppelde badkamers en brede deuren. De woning heeft negen individuele slaapkamers, woonkamer met keuken, apart toilet, berging en werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem aanwezig. De woning is in 2011 nieuw opgeleverd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Haringvliet 15 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 17. Het is een moderne ruime woning voor de ouder wordende cliënt met veel lichtinval.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten. Deze komt voort uit het zorgplan wat elke cliënt heeft.
De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt vooral bij het in stand houden en eventueel ontwikkelen van vaardigheden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.