Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 15

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning Haringvliet 15 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 17. Het is een moderne ruime woning voor de ouder wordende cliënt met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met terras. De meeste cliënten hebben een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid.

De woning beschikt over een room-to-room plafondlift, twee aangepaste gekoppelde badkamers en brede deuren. De woonkamer, keuken en aangepaste badkamer worden gedeeld met medebewoners. De woning heeft negen individuele slaapkamers, woonkamer met keuken, apart toilet, berging en werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem aanwezig. De woning is in 2011 nieuw opgeleverd.

Omgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.