Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 17

Terug naar overzicht

Algemene informatie Haringvliet 17 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 15. Het is een moderne ruimte woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met ruim terras. De woonkamer, open keuken en aangepaste badkamer

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Haringvliet 17 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 15. Het is een moderne ruimte woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met ruim terras. De woonkamer, open keuken en aangepaste badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer.

De woning beschikt over een room-to-room plafondlift, twee aangepaste gekoppelde badkamers en brede deuren. De woning heeft acht individuele slaapkamers, woonkamer met open keuken, apart toilet, berging en werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem aanwezig. De woning is in 2011 nieuw opgeleverd.


Woonomgeving

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.