Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 17

Terug naar overzicht

Haringvliet 17 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 15. In deze woning wonen voornamelijk cliënten op middelbare leeftijd welke geen matige- tot ernstige gedragsproblematiek hebben en geen ernstig lichamelijke beperking.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Haringvliet 17 is een moderne ruimte woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning ligt een tuin met ruim terras. De woonkamer, open keuken en aangepaste badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning beschikt over een room-to-room plafondlift, twee aangepaste gekoppelde badkamers en brede deuren. De woning heeft negen individuele slaapkamers, woonkamer met open keuken, apart toilet, berging en werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem aanwezig. De woning is in 2011 nieuw opgeleverd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Haringvliet 17 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 15. Het is een moderne ruimte woning met veel lichtinval voor voornamelijk cliënten op middelbare leeftijd. Welke geen matige tot ernstige gedragsproblematiek hebben en geen ernstig lichamelijke beperking.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten. Deze komt voort uit het zorgplan wat elke cliënt heeft.
De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt vooral bij het in stand houden van vaardigheden en ondersteuning en zorg bieden daar waar nodig is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.