Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 19

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Haringvliet 19 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 21. De woning is in 2011 opgeleverd. Het is een moderne ruime woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met ruim terras. In deze woning bevinden zich acht slaapkamers, een woonkamer met open keuken, twee badkamers ieder met een toilet, douche, bad-brancard en een wastafel. In een van de badkamers is een ligbad aanwezig. Een MIVA-toilet, een kantoor, diverse bergruimtes en een tuin met schuur. In iedere slaapkamer, in de gangen en in de badkamers zijn tilliften aanwezig. In de woonkamer staat een verrijdbare tillift. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem en is er een wakkere nachtdienst aanwezig. Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.