Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 21

Terug naar overzicht

Haringvliet 21 is een woning waar specifieke zorg wordt geboden aan Meervoudig Complex Gehandicapte (MCG) cliënten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is in 2011 opgeleverd. Het is een moderne ruime woning met veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt een tuin met ruim terras. In deze woning bevinden zich negen slaapkamers, een woonkamer met open keuken, twee badkamers, een kantoor en diverse bergruimtes. Ook beschikt deze woning over een tuin met een schuur. In beide badkamer zijn een toilet, douche, bad-brancard en een wastafel aanwezig. In één van de badkamers zit een ligbad en een MIVA-toilet. In iedere slaapkamer, in de gangen en in de badkamers zijn tilliften aanwezig. Één van de slaapkamers grenst direct aan de woonkamer. In de woonkamer wordt gebruikgemaakt van een verrijdbare tillift. De woning is volledig gelijkvloers en is daardoor rolstoeltoegankelijk. Voor de nacht is er een uitluistersysteem en is er een wakkere nachtdienst aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Haringvliet 21 in Middelharnis is een geschakelde groepswoning met Haringvliet 19. Haringvliet 21 is een woning waar specifieke zorg wordt geboden aan Meervoudig Complex Gehandicapte (MCG) cliënten.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten. Deze komt voort uit het zorgplan wat elke cliënt heeft.
De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt vooral bij het in stand houden van vaardigheden en het begeleiden van de cliënten bij het ouder worden en de problemen die daar bij kunnen ontstaan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.