Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Haringvliet 5

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Haringvliet 5 is een geschakelde groepswoning met Volkerakpad 8 en 10. Deze woning is gebouwd in de jaren 70 en heeft een eigen voordeur en een eigen tuin en terras. De hele woning is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. De woning biedt ruimte voor acht cliënten, zowel mannen als vrouwen, met lichte gedragsproblemen en een lichte-matige verstandelijke beperking. De woning is geschikt voor de ouder wordende cliënt. Er zijn geen til- en transfermogelijkheden in deze woning. De ruime woonkamer, open keuken en badkamer/ toilet worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Woonomgeving Haringvliet 5 ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.