Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Havermansstraat

Terug naar overzicht

De Havermansstraat is een woonvoorziening voor 18 jongvolwassen cliënten tot ongeveer 30 jaar. De woning is gelegen aan de Singel in Breda nabij het centrum. Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement/studio, met eigen kookgelegenheid en er is een gezamenlijke zit/chill kamer. Eén studio is in...

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Het gebouw ligt in een klein straatje naast een basisschool. Het bevindt zich in een volksbuurt. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

De Havermansstraat is een woonvoorziening voor 18 jongvolwassen cliënten tot ongeveer 30 jaar. De woning is gelegen aan de Singel in Breda nabij het centrum. Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement/studio, met eigen kookgelegenheid en er is een gezamenlijke zit/chill kamer. Eén studio is ingericht voor samenwoners. De cliënten die hier wonen zijn cliënten die de laatste stap naar zelfstandigheid willen maken. Ze kunnen daar op hun eigen tempo en niveau werken aan hun doelen, op afspraak begeleid worden en hun eigen huishouden voeren. De begeleiding is bekend met ADHD, ADD, een lichte vorm van PDD-Nos en hechtingsproblematiek.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.