Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Heemskerkplantsoen 11

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Algemene informatie Heemskerkplantsoen 11 in Spijkenisse is een tweepersoonswoning gelegen nabij de woningen in de Thorbeckelaan, waarmee samen een organisatorische eenheid van Zuidwester gevormd wordt. Indeling: Je komt binnen via de gang en loopt de woonkamer in. Aansluitend vind je daar een open keuken met keukenblok. In de gang is het toilet. Er is een trap naar boven. Daar vind je twee slaapkamers, een kleine badkamer met douchecabine, toilet en de wasmachine. Ook is er een kleine ruimte waar de was wordt gedaan en een opslagruimte. Door middel van een vlizotrap kom je op de bergzolder. De woning heeft een voor- en een achtertuin.

Cliënten die hier wonen zijn op veel gebieden vrij zelfstandig en kunnen voor begeleiding terugvallen op de nabij gelegen woningen aan de Thorbeckelaan. Daar is 24 uur per dag iemand aanwezig. Woonomgeving De woning ligt in een woonwijk op loopafstand van winkels, supermarkten, het winkelcentrum, ziekenhuis en het bus- en metrostation van Spijkenisse. Ook enkele dagbestedingslocaties zijn op loopafstand of met de fiets goed bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

2

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.