Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Heemskerkplantsoen 11

Terug naar overzicht

Heemskerkplantsoen is een tweepersoonswoning gelegen nabij de woningen in de Thorbeckelaan, waarmee samen een organisatorische eenheid van Zuidwester gevormd wordt. Van de cliënten worden verwacht dat zij vrij zelfstandig zijn. Het is van belang dat cliënten onderling aansluiting vinden.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Heemskerkplantsoen is een tweepersoonswoning, gelegen in een woonwijk op twee huizen afstand van de woonlocatie aan de Thorbeckelaan, waarmee samen een organisatorische eenheid van Zuidwester gevormd wordt.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer - Keuken - Badkamer - Wasruimte - Tuin

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je komt binnen via de gang en loopt de woonkamer in. Aansluitend vind je daar een open keuken met keukenblok. In de gang is het toilet. Er is een trap naar boven. Daar vind je twee slaapkamers, een kleine badkamer met douchecabine, toilet en de wasmachine. Ook is er een kleine ruimte waar de was wordt gedaan en een opslagruimte. Door middel van een vlizotrap kom je op de bergzolder.

Situering in wijk

De woning ligt op loopafstand van winkels, supermarkten, het winkelcentrum, ziekenhuis en het bus- en metrostation van Spijkenisse. Ook enkele dagbestedingslocaties zijn op loopafstand of met de fiets goed bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Van de cliënt wordt verwacht dat zij vrij zelfstandig zijn. Het is van belang dat cliënten onderling aansluiting vinden. Er kan geen sprake zijn van ernstige gedragsproblemen (in de vorm van verbaal en/of fysiek geweld en/of behoefte hebben aan intensieve begeleiding).

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten. Deze komt voort uit het individuele zorgplan, dat iedere cliënt heeft. Het in stand houden van vaardigheden staat voorop. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is minder relevant gezien leeftijd en ontwikkelingsniveau.
Cliënten zijn op veel gebieden vrij zelfstandig en kunnen voor begeleiding terugvallen op de nabij gelegen woningen aan de Thorbeckelaan. Daar is 24 uur per dag iemand aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.