Wonen zonder beperking

De locatie Hermelijn is een woonlocatie in Huizen, voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Er zijn in totaal 14 studio’s, waarvan één tweepersoons appartement. Er is dus ruimte voor 15 bewoners. Op het moment zijn er nog vijf studio’s beschikbaar. Deze locatie heeft 2 verdiepingen. Voor de bovenverdieping is geen lift aanwezig. Op iedere verdieping zijn 7 studio’s met eigen sanitair en kookgelegenheid. Daarbij is er ook een tweepersoons appartement. Iedereen heeft een eigen huisnummer en brievenbus.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijk steunpunt. Als je van gezelligheid houdt kun je hier samen eten en koffie drinken. Wil je liever alleen eten en koken dan is dit ook mogelijk eventueel met visite of met een andere huisgenoot.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De Hermelijn ligt op een steenworp afstand van een winkelcentrum Oostermeent en op 5 min lopen van een bus die in no time naar Hilversum rijdt. Op fietsafstand van een bioscoop, sportschool en het oude dorp.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze locatie is geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 23 jaar met een licht verstandelijke beperking en een hoge mate van zelfstandigheid.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

5 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding ondersteunt je bij praktische vragen als budgetbeheer, huishouden en koken, en je sociale contacten. Begeleiding is er op gericht om dagelijks een contact moment te hebben. Het is ook vooral gezellig om even iemand te zien en te spreken. Dit kan in je eigen omgeving of op het steunpunt. We werken vanuit een positieve en veilige woonsfeer die past bij de woonwens van elke bewoner. Familie en vrienden horen hier ook bij.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.