Wonen zonder beperking

Het Akkertje

Terug naar overzicht

Locatie voor oudere cliënten die veel nabijheid nodig hebben.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het Akkertje is een mooie villa gelegen in een mooie wijk in Bussum. De locatie is in 2007 geheel gerenoveerd. Er zijn dertien appartementen en een studio.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er wordt één huiskamer met elkaar gedeeld. Daar wordt gegeten en kan er bijvoorbeeld samen televisie worden gekeken. Dit is vrijblijvend, bewoners mogen ook in hun eigen appartement blijven.

De locatie heeft zowel aan de voorkant als de achterkant een grote tuin. Er is een groot terras om lekker buiten te zitten. Er is ook een schommel op het grote grasveld.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Binnen de locatie zijn dertien appartementen en één studio. Deze hebben een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Het kan naar eigen smaak worden ingericht. De twee appartementen zijn rolstoel toegankelijk. Er is een inpandige lift, voor de cliënten die boven wonen.

Situering in wijk

Het Akkertje is gelegen in een mooie villawijk in Bussum in een bosrijke omgeving. Het is echt wonen op stand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Locatie voor oudere cliënten die veel nabijheid nodig hebben. Minimaal ZZP VG 3, maximaal ZZP VG 6.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De cliënten die in Het Akkertje wonen hebben veel nabijheid nodig. Naast een verstandelijke beperking kennen zij veelal ook bijkomende problematieken.

Begeleiding en ondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar. Aan het einde van de dag komt de begeleiding op de locatie. Die is er tot de volgende morgen. Daarna gaan bewoners naar werk of dagbesteding. Op dinsdag en vrijdag worden er activiteiten aan huis georganiseerd.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.