Wonen zonder beperking

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Aandoening uit het autisme spectrum met verstandelijke handicap, Licht verstandelijke handicap, Meervoudige handicap, Mensen met epilepsie, Niet aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke handicap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

’t Hof Lustenburg is een lang gerekt lint van 15 appartementen met in het midden 2 steunpunten. Lustenburg is nog niet zo oud (2007), modern, ruim en licht. Met een groot raam en ook een eigen tuintje waar de zon veel schijnt.

Er is een mooi keukenblok, waar je zelf je eigen maaltijd kunt bereiden. Als je dat wilt. Ook heb je een ruime badkamer met douche. Hier kunnen ook een wasmachine en droger staan. Je hebt een apart toilet en een slaapkamer met ruime kast. In de gezamenlijke schuur kun je fietsen, scooters en andere spulletjes kwijt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Aandoening uit het autisme spectrum met verstandelijke handicap, Licht verstandelijke handicap, Meervoudige handicap, Mensen met epilepsie, Niet aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke handicap

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding helpt je als je ondersteuning nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het huishouden, koken, of regelzaken. Ook bij het maken van vrienden kun je hulp krijgen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.