Wonen zonder beperking

Het Hoge Dijkje

Terug naar overzicht

’t Hoge Dijkje is een woonlocatie in Nijverdal voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Woning

Omschrijving

Locatie 't Hoge Dijkje bestaat uit vier woonlagen met in totaal 32 appartementen. Elk appartement heeft een berging, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer met toilet en douche en een eigen balkon.

Indeling gemeenschappelijk deel

Aan de achterkant hebben we een mooie tuin met een terras.

Op de begane grond is een gezamenlijke woonkamer voor de bewoners van de begane grond. Ook hebben we gezellige steunpunten op de eerste en derde verdieping om elkaar te ontmoeten. Daar kun je terecht voor koffie of thee, om gezamenlijk te eten en natuurlijk om tv te kijken en spelletjes te doen. Vanuit ieder steunpunt/ huiskamer kun je naar een ruime, gezamenlijke buitenruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

't Hoge Dijkje ligt in een gezellige woonwijk, tegenover het wijkgebouw De Brake, op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Nijverdal. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot supermarkt, en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

’t Hoge Dijkje is een woonlocatie in Nijverdal voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Aantal bewoners

32

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.