Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Hof van Heel

Terug naar overzicht

Een appartement in het dorp Heel, aan de rand van de beschermde woonomgeving van Daelzicht. Je eigen plek waar je zelfstandig of met hulp van de begeleiding woont. Zo heb je ondersteuning, zorg en een vertrouwde omgeving bij elkaar. Wonen in Hof van Heel, biedt verrassend veel.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Een appartement in het dorp Heel, aan de rand van de beschermde woonomgeving van Daelzicht. Je eigen plek waar je zelfstandig of met hulp van de begeleiding woont. Zo heb je ondersteuning, zorg en een vertrouwde omgeving bij elkaar. Wonen in Hof van Heel, biedt verrassend veel.

Wonen in Hof van Heel
Je woont in een groep met maximaal tien bewoners. Jouw appartement is privé, is zeer ruim opgezet en heeft veel ramen en lichtinval.

Elk appartement heeft eigen voorzieningen, zoals een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en toilet en een eigen keukenblok. Daarnaast biedt het appartement privacy en er is voldoende bergruimte. Verder is jouw appartement beveiligd door een afgesloten deur. Per tien appartementen is er een gezamenlijke woonkamer met balkon en gezamenlijke keuken.

Het comfort van de appartementen doet niet onder voor een regulier appartement; ze zijn alleen helemaal afgestemd op de zorgbehoeften. Zo kun je ook veilig wonen. Denk hierbij aan een rolstoelvriendelijke en drempelloze indeling, een centrale lift en zorgtechnologie.

Je kunt het appartement samen met ons naar eigen wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan iets leuks om aan de muur te hangen zoals een mooi schilderij. Daar besteden we veel aandacht aan. Het gaat erom dat jij je helemaal thuis voelt, in jouw huis.

Er is ook een tuin met bloemen, planten en een binnenplaats met diverse zitplaatsen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gemeenschappelijke ruimte Hof van Heel:

 • Formaat: +/- 77,2 m2
 • Woonkamer met zithoek en eettafel
 • Keuken
 • Lichte woonkamer met grote raampartijen
 • Balkon

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Appartementen Hof van Heel:

 • Formaat: +/- 45,5 m2
 • Woonkamer met zithoek en eettafel
 • Slaapkamer
 • Keukenblok
 • Badkamer met douche en toilet
 • Berging
 • Lichte woning door grote raampartijen

Situering in wijk

Waarom is het fijn wonen in Heel? Je hebt hier alles wat wonen en leven fijn maakt binnen handbereik.

Het dorp Heel is een van de oudste en grootste dorpen in Midden- Limburg en is onderdeel van de gemeente Maasgouw.

Het centrum van Heel ligt dichtbij Hof van Heel. Hier kun je belangrijke voorzieningen vinden en er liggen diverse winkels. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Ook dat is mogelijk in Heel.

Verder vind je op het Daelzicht terrein in Heel een bos, een dierenweide, visvijvers, een sporthal en een zwembad.

Kortom, niet alleen voor je dagelijkse behoeften maar ook om te ontspannen biedt Heel verrassend veel!

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Het woonaanbod van Hof van Heel is voor alle leeftijdsgroepen van jongvolwassenen tot senioren met een licht tot matig verstandelijke beperking, die deels beschermd maar ook in een wijk zelfstandig en onder begeleiding willen wonen. Er zijn vijf woongroepen bestaande uit tien cliënten per woongroep.

Aantal bewoners

50

Open plaatsen

5 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding bestaat uit 24-uurszorg, waarbij een multidisciplinair team bestaande uit een AVG, gedragsdeskundige en een coördinerend begeleider samen met de wettelijk vertegenwoordiger invulling geven aan de ondersteuningsvraag van de cliënt. Daelzicht ondersteuning bij Hof van Heel:

 • 24-uurszorg: begeleiding en ondersteuning, passend bij de zorgvraag en in onderling overleg afgestemd
 • Samen met je familie/je wettelijk vertegenwoordiger vinden we het fijn om na te denken over jouw zorgbehoeften en ondersteuning
 • De begeleiders vormen een professioneel team en kennen je mogelijkheden, behoeften en wensen
 • Persoonlijke aandacht waarbij je eigen ontwikkeling en groei voorop staat, in je eigen tempo

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.