Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollands Diep 17 - 29

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Het Hollands Diep gebouw is een wooncomplex op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Hollands Diep 17-29 zijn zeven appartementen op de eerste verdieping van het complex. De woning is rolstoeltoegankelijk, maar voor rolstoelbewoning niet geschikt. Traplopen is een vereiste.

Woonomgeving De appartementen liggen aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Overdag bezoeken de cliënten verschillende dagbesteding locaties, werk of opleiding, die in en om Middelharnis aanwezig zijn. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.