Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollands Diep 31

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Hollands Diep 31 is een geschakelde woning waar zes cliënten kunnen wonen. Het is een woning op de eerste verdieping, zonder lift. In de woning bevinden zich zes slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken en een was-/ verzorgingsruimte. Aan de voorzijde is er een dakterras. De woning is bereikbaar via een trap. Indien nodig is er een nachtdienst aanwezig.

Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.