Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollands Diep 33

Terug naar overzicht

Algemene informatie Het Hollands Diep gebouw is een complex met daarin meerdere woningen. Hollands Diep 33 is een woning op de eerste verdieping voor acht cliënten. In de woning bevinden zich acht slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Het Hollands Diep gebouw is een complex met daarin meerdere woningen. Hollands Diep 33 is een woning op de eerste verdieping voor acht cliënten. In de woning bevinden zich acht slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken en een was-/ verzorgingsruimte. .


Woonomgeving

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.