Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollands Diep 7

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Het Hollands Diep gebouw is een complex met daarin zes woningen gelegen op het terrein van Zuidwester, Hernesseroord, in Middelharnis. Hollands Diep 7 is één van de woningen op de begane grond. De woning heeft diverse aanpassingen, zoals een ruime badkamer, ruime slaapkamers, lage drempels, alarmsysteem, buitendeur die automatisch opent. Ook zijn er tilliften aanwezig. Hollands Diep 7 biedt ruimte aan zeven cliënten met een licht verstandelijke beperking en lichamelijke beperkingen, waaronder ook visus beperkingen, vanaf 24 jaar. De woning richt zich de komende jaren op specialisatie voor cliënten met een Visus beperking of gehele blindheid. Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.