Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollands Diep 7

Terug naar overzicht

Het Hollands Diep gebouw is een complex met daarin zes woningen gelegen op het terrein van Zuidwester, Hernesseroord, in Middelharnis. Hollands Diep 7 is één van de woningen op de begane grond en is geschikt voor meervoudig gehandicapte cliënten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Hollands Diep 7 is één van de woningen op de begane grond. De woning heeft diverse aanpassingen, zoals een ruime badkamer, ruime slaapkamers, lage drempels, alarmsysteem, buitendeur die automatisch opent. Ook zijn er tilliften aanwezig. De woning richt zich de komende jaren op specialisatie voor cliënten met een Visus beperking of gehele blindheid.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de woning bevinden zich:

  • Eén woonkamer
  • Open keuken
  • Eén aangepast toilet
  • Bergruimtes

Buiten is er een gezamenlijke schuur en washok.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Zes slaapkamers met badkamer en toilet.

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Hollandsdiep 7 is een woning die geschikt is voor meervoudig gehandicapte cliënten vanaf 24 jaar. Ten aanzien van ADL hebben de cliënten overname van zorg nodig. Bij sommige cliënten is inzet van twee begeleiders nodig om zorg uit te oefenen. Ten aanzien van mobiliteit hebben cliënten hulp nodig, ze zijn niet of zeer beperkt mobiel. Naast de lichamelijke beperking is er sprake van een licht verstandelijke handicap met in sommige gevallen gedragsproblematiek en visus beperkingen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Intensief, Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.