Wonen zonder beperking

Hoornse Zoom

Terug naar overzicht

De Hoornse Zoom biedt 23 plaatsen aan cliënten, waarvan 21 met WLZ-verblijf. De locatie is gelegen in de nieuwbouwwijk Delft en bestaat uit 5 etages. Op de begane grond bevindt zich een grote huiskamer met een buitenterras aan het water welke toegankelijk is voor onze cliënten.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De groep bestaat uit 23 bewoners.
Clienten nemen allemaal deel aan de gezamenlijke maaltijden en koffie/thee momenten maar vermaken zich ook vaak op hun kamer.
Zij hebben allen gedeeltelijk dagbesteding binnenshuis en buitenshuis. Een kleine groep (intensieve zorg) ontbijt en eet ’s avonds in de kleine huiskamer onder begeleiding en de grote groep (begeleiding) eet beneden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

In 3 kamers is een tillift systeem aanwezig die ook een verbinding heeft naar de huiskamer en badkamer.
Iedere cliënt heeft een eigen zit-, slaap- en badkamer en een eigen keuken. De locatie heeft een trappenhuis en een lift.
Rolstoel en rollator gebruik is mogelijk in het gehele gebouw.

Situering in wijk

Het pand is gelegen op eigen grond en wordt aan twee kanten omgeven door water. De andere zijkanten liggen aan de straatkant.
De wijk waarin het pand ligt, is een nieuwbouwwijk en ligt op maximaal 15 minuten loopafstand van winkels, bank, supermarkt enzovoort.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Hoornse Zoom biedt 23 plaatsen aan cliënten, waarvan 21 met WLZ-verblijf. De locatie is gelegen in de nieuwbouwwijk Delft en bestaat uit 5 etages. Op de begane grond bevindt zich een grote huiskamer met een buitenterras aan het water welke toegankelijk is voor onze cliënten. Op de 1e tot en met 4e etage zijn de woningen van de clienten waarbij er op de 4e etage ook een kleine huiskamer is. Er wordt intensieve zorg gegeven en begeleiding. Leeftijd bewoners: 40+. Belt u voor meer informatie met Gonny de Caluwé, zorgconsulent. tel: 010-2383374

Aantal bewoners

23

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op maandag tot en met vrijdag is overdag een gedeelte van de grote huiskamer in gebruik voor dagbesteding Hoornse Zoom. Na 15.00 uur is de gehele huiskamer open voor de clienten begeleiding. De kleine huiskamer is in gebruik door de clienten intensieve zorg. Iedere cliënt heeft een eigen zit-, slaap- en badkamer en een eigen keuken. De locatie heeft een trappenhuis en een lift.
Rolstoel en rollator gebruik is mogelijk in het gehele gebouw.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.