Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Huis Beo biedt een gezellig thuis voor zes mensen met een verstandelijke beperking. Het huis is gelegen in een rustige groene omgeving op loopafstand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Per januari 2024 komt er een plaats vrij.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het huis is gelegen in een rustige groene omgeving op loopafstand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Iedere bewoner heeft een eigen appartement van circa 27 vierkante meter, met daarin een zit-/slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een klein keukentje. Daarnaast zijn er een gezamenlijke woon- en eetkamer, keuken, en een royale tuin achter het huis.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Huis Beo biedt een gezellig thuis voor zes mensen met een verstandelijke beperking.

Zie ook onze website: www.huisbeo.nl

Het huis is gelegen in een rustige groene omgeving op loopafstand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Iedere bewoner heeft een eigen appartement van circa 27 vierkante meter, met daarin een zit-/slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een klein keukentje.

Daarnaast zijn er een gezamenlijke woon- en eetkamer, keuken, en een royale tuin achter het huis.

In huis Beo zien we de bewonersgroep als een waardevolle sociale omgeving: bewoners eten samen, ondernemen -naast de eigen clubjes- gezamenlijke activiteiten, en ze gaan ook samen op vakantie! Daarom nemen we de tijd om in de aannameprocedure goed te kijken of een nieuwe bewoonster zich prettig voelt in de groep.

Het huis is bewoond sinds 2001. De Stichting Concordia Beo huurt het pand van de woningbouwvereniging en fungeert als verhuurder voor onze bewoners. De zorg wordt gezamenlijk ingekocht met de PGB's van de bewoners. De Stichting is hiervoor een samenwerking aangegaan met Prisma voor de zorg en begeleiding in huis, en met Cello voor de dagbesteding van onze bewoners.

Huis Beo is een ouderinitiatief. In het bestuur van de stichting is iedere bewoner door een ouder/ belangenbehartiger vertegenwoordigd. Van de betrokken ouders wordt verwacht dat zij -ieder op zijn of haar eigen manier- een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen in huis.

Voorwaarde om te kunnen wonen in huis Beo is een WLZ-indicatie voor 24-uurszorg, minimaal VG04

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.