Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Huize Hofman

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Ieder kind wil het liefst gewoon bij zijn eigen familie opgroeien. Iedere ouder wil het liefst zijn kind zelf groot brengen. Maar soms gaat dat om een of andere reden niet. Gelukkig zijn er dan alternatieven, bijvoorbeeld gezinshuizen zoals wij zijn. Wij zijn “Huize Hofman”.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​De kinderen die in Huize Hofman een nieuw thuis vinden, zijn tussen de 8 en 21 jaar oud. In ons gezinshuis richten wij ons op kinderen met moeilijker verstaanbaar gedrag, met of zonder een licht verstandelijke beperking. Belangrijk is dat het kind in staat is om in een gezinsstructuur met vaste, professionele opvoeders te wonen. In Huize Hofman is plaats voor kinderen met ASS, Trauma en hechtingsproblematiek.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Omschrijving

Ons gezin is een christelijk gezin. Dat is te merken in het dagelijks leven. We bidden gezamenlijk, lezen met elkaar uit de Bijbel en gaan op zondag naar de kerk. Kinderen met een christelijke achtergrond zullen zich daarom eerder thuis voelen dan kinderen zonder. Een christelijke achtergrond is trouwens geen vereiste, maar het is dan wel belangrijk dat ouders, en ook het kind natuurlijk, erachter staan dat hij of zij een christelijke opvoeding krijgt. Wat dit in de praktijk precies betekent, leggen we graag in een persoonlijk gesprek uit.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.