Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Huybheide 11-12

Terug naar overzicht

Binnen deze 2 groepen wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking is er sprake van bijkomende beperkingen zoals autisme en/of epilepsie. Er is vanuit de begeleiding veel aandacht voor de verzorging.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Twee onder een kap woning met tussendeur naar de andere woongroep. Voor en achtertuin. De woning is gelegen op het beschermde terrein van Savelberg te Koningslust.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer, serre, keuken en 2 badkamers. Er zijn 3 slaapkamers op de begane grond en 4 slaapkamers op de eerste verdieping.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Grote woonkamer en aangrenzende serre met schuifdeur naar tuin. Keuken uitgerust met alle benodigde apparatuur om te koken Elke cliënt beschikt over een eigen slaapkamer. Elke verdieping heeft een badkamer. De beneden badkamer is geschikt om rolstoelcliënten te verzorgen. De badkamer op HH 12 beschikt over een hoog-laag bad en douche brancard. Er is een til systeem aanwezig zowel op HH 11 en HH 12, deze bediend de badkamer , gang en beneden slaapkamers.

Situering in wijk

De woonwijk ligt landelijk, op het terrein voor Beschermd Wonen op 500 meter afstand van de kern van het dorp Koningslust. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand van de woningen. In het dorp is een winkel, cafés en verenigingen. Op het terrein zijn veel mogelijkheden voor aangepaste dagbesteding. Bewoners bezoeken graag de snoezelweide die op het terrein ligt of maken een wandeling.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Meervoudige beperking, Psychiatrische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Binnen deze 2 groepen wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veelal beperkingen in de mobiliteit. . Naast de verstandelijke beperking is er sprake van bijkomende beperkingen zoals lichamelijke beperkingen, syndroom problematiek, autisme, epilepsie, visus- en auditieve problemen. Er is vanuit de begeleiding veel aandacht voor de verzorging.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Ons doel is het bieden van een fijne woonomgeving met veiligheid en structuur, toegespitst op ieders individuele hulpvraag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.