Wonen zonder beperking

Huybheide 7-8

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Een woonvoorziening voor 2 keer 7 cliënten. De zorgvraag is heel divers. Buiten een matige tot ernstige verstandelijke beperking is ook vaak sprake van een stoornis in het autismespectrum en/of gedragsproblematiek. Ons doel is het bieden van een fijne woonomgeving met veiligheid en structuur, toegespitst op ieders individuele hulpvraag.

Indeling gemeenschappelijk deel

Per woning: Een woonruimte met open keuken.
Gezamenlijke huiskamer en badkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

2 keer 7 slaapkamers, 1 serre, 2 huiskamers met open keuken, 6 toiletten, 2 badkamers met bad, 2 badkamers met douche en toilet, kantoortje.

Situering in wijk

De woonwijk ligt landelijk, op het terrein voor Beschermd Wonen op 500 meter afstand van de kern van het dorp Koningslust. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand van de woningen. In het dorp is een winkel, cafés en verenigingen. Op het terrein zijn veel mogelijkheden voor aangepaste dagbesteding. Bewoners bezoeken graag de snoezelweide die op het terrein ligt of maken onder begeleiding een wandeling.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij de cliënten is er buiten hun verstandelijke beperking sprake van een stoornis in het autismespectrum en of gedragsproblematiek (ernstig tot zeer ernstig verstandelijk beperkt).

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Zeer intensief

Omschrijving

Er wordt gewerkt met individuele begeleidingsplannen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.