Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Iepensteinlaan

Terug naar overzicht

De Iepensteinlaan bestaat uit meerdere appartementen met een steunpunt in het midden. Cliënten hebben hun eigen appartement met veel privacy.

Woning

Omschrijving

De Iepensteinlaan bestaat uit meerdere appartementen met een steunpunt in het midden. Cliënten hebben hun eigen appartement met veel privacy. Ze kunnen ook gebruik maken van het steunpunt of meedoen met gezamenlijke activiteiten. Iedere maand is er een cliëntenoverleg. Dagbesteding op loofafstand is mogelijk. Er wordt samengewerkt met de Brede School, MIKS (welzijnsorganisatie) en de supermarkt. Buurtbewoners en cliënten van de dagbesteding onderhouden samen een groentetuin. Ook begeleid het team cliënten met een WMO indicatie, die zelfstandig in Joure wonen. Producten die gemaakt worden gaan naar een bed & breakfast en winkel. Ook worden er producten op bestelling gemaakt. Er wordt actief gewandeld en bewogen samen met Cios studenten. Op de locatie helpen veel vrijwilligers mee bij de verschillende activiteiten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Ligging in woonwijk, in woonleefzone Actieve participatie in de wijk

Bereikbaarheid

Winkels < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP

  • 3
  • 4
  • 6

Aantal bewoners

15

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.