Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Philadelphia onder tekst Het beste uit elkaar

Iseldoks is een locatie met 40 bewoners met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Je kunt hier wonen met een geldige WLZ indicatie. en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Doetinchem.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen. De begane grond (plint)bestaat uit winkelpanden. De eerste en tweede verdieping vormen de locatie van Philadelphia en sluiten aan op een binnentuin die gevestigd is op het dak van de winkelpanden. Appartementen zijn bereikbaar via een centrale ingang.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op de 1e verdieping is een grote multifunctionele ruimte, ook steunpunt of ontmoetingsplek genoemd. Hier kan gebruik van gemaakt worden om bijvoorbeeld te koken, koffie/thee drinken, eten trainingen of andere ontmoetingen. Ook kan het steunpunt ingezet worden om de ontmoetingen tussen cliënt en buurt te optimaliseren. Buitenom is de binnentuin via een trap bereikbaar. De appartementen bevinden zich allemaal aan een doorlopende gang waarop alle voordeuren uitkomen. De gang is inpandig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft de beschikking over een appartement, deze bestaat uit een halletje met berging, woonkamer met keukenblok met geïntegreerde koelkast, elektrische kookplaat, slaapkamer, badkamer, meterkast, een terras of balkon. Een huisdier is mogelijk. Dit gebeurt op voorwaarde van enkele afspraken, zo is er bijv. een huisdier protocol.

Het appartement is geschikt voor een stelletje of twee familieleden ( broers/zussen) die graag samen willen wonen en beiden een WLZ indicatie hebben.

Situering in wijk

Naar de bus en trein station is het 5 minuten lopen. De locatie bevindt zich boven winkels. Hier zit een supermarkt, een eetcafé, bloemenwinkel en een drogist en Action.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

40

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.