Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Nijmegen 8

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Nijmegen 8 is gevestigd in een karakteristiek pand dat recent geheel gerenoveerd is tot een complex met meerdere zelfstandige woonruimtes. De woonlocatie bestaat uit ruime lichte studio’s en met een gemiddelde oppervlakte van 28m2. In het pand bevinden zich tevens een gezamenlijke ruimte en een kantoor die horen bij de locatie. In de gezamenlijke ruimte kan met elkaar gegeten worden of een spelletje worden gespeeld. Het kantoor is de werkplek van de begeleiding. De woonlocatie bevindt zich in de prachtige wijk Nijmegen-Oost. Deze rustige en nette wijk bevindt zich op minder dan 10 minuten fietsen van de stad en zo’n 15 minuten fietsen naar de Hogeschool of de universiteit. Naast de Coop zijn ook de Albert Heijn en een aantal andere winkels op loopafstand. Aan het einde van de straat waart de studio’s zijn gevestigd bevindt zich de Berg en Dalseweg. Deze bekende weg in Nijmegen leidt tot prachtige bossen en natuur en zo kan je dus binnen no-time de rust opzoeken op bijvoorbeeld te wandelen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.


Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.


Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.