Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Kleinschalig wonen bij PBN

Algemeen

Kleinschalig wonen bij PBN
Rijksweg 284
7011 EH Gaanderen
Telefoonnummer:
0315-236748
Zorgaanbieder:
PBN Zorg

Doelgroep

Soort beperking
Autisme en verstandelijk, Verstandelijk, Licht verstandelijk
Omschrijving
PBN is een kleinschalige woonvoorziening voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en/of ASS problematiek. Onze woonvorm wordt gekenmerkt door de kleinschaligheid en huiselijke karakter. De woonvoorziening biedt een veilige woonplek voor 7 cliënten. De nadruk ligt bij PBN op 'samen'. Je woont samen met de andere cliënten. De gezamenlijke ruimte zijn bij uitstek de plek om samen te kletsen, tv te kijken, te eten, etc. Daarbij staat een gezellige, prettige sfeer voorop. Uiteraard heeft iedere cliënt ook een ruime eigen woon/slaapkamer.
Bij PBN is er altijd een begeleider aanwezig. Ook hierbij wordt PBN gekenmerkt door de kleinschaligheid. Een klein vast team begeleiders die je allemaal goed kent. Dat woont wel zo prettig.
Leeftijd
  • 12 tot 18 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
7
Open plaatsen
1 (onder voorbehoud)
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s, Intensief
Verzorging
Op basis van ZZP’s, Enige
Behandeling
Op basis van ZZP’s
Gedragsregulering
Op basis van ZZP's

Woning

Type aanbieder
Beschermd wonen, Particuliere aanbieder
Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
PBN zorg is een kleinschalige woonvorm met 7 woonplekken. Samenwonen staat hierbij centraal. Wij streven naar een huiselijke, gezellige sfeer in de gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast heb je een ruime woon/slaapkamer van gemiddeld 20 m2.
Indeling gemeenschappelijk deel
Op de begane grond bevind zich de gemeenschappelijke ruimte. Dit bestaat uit een ruime open keuken met kookeiland met daaraan vast de ruime woonkamer en opkamer. Vanuit de keuken loop je de grote achtertuin in. Daarnaast heeft het pand twee ruime badkamers met douche en bad, 3 toiletten en een snoezelruimte.
Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
Alle kamers zijn ongeveer 20 m2 (18 m2 tot 23 m2).
Situering in wijk
Ons pand ligt aan een doorgaande weg in een rustig dorp (Gaanderen). Winkels bevinden zich op 5-10 minuten lopen, net als het treinstation. Doetinchem is met de trein slechts 7 minuten (1 station) reizen.
Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
<500m

Contact

Aanmeld procedure
Heeft u interesse om bij PBN te wonen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met PBN Zorg. Dat kan zowel telefonisch als per email.
Organisatie
PBN Zorg
Contactpersoon
Hugo Trentelman of Nicole Bent
Tel: 0315-236748
Mobiel: 0628259403
info@pbnzorg.nl
Website
Kleinschalig wonen bij PBN

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op